Tala Lelei!Ua Toe Maua e JONCHN le Suafa Mamalu

喜报

I le fonotaga maualuga tau atina'e tau tamaoaiga a Liushi Town talu ai nei, na manumalo ai le JONCHN Electrical i le igoa mamalu o le "Key Enterprise" i le 2022.

O le fonotaga sa faia ma le mamalu i le Maota Tele o Liushi Cultural Center.Yueqing Mayor Dai Xuqiang, Failautusi Komiti a le Party Liuzhou Town Wang Ye ma isi taitai ma sui o le aufaipisinisi na auai i le fonotaga I le tulaga maualuga o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le taulaga a Liushi talu ai nei, na manumalo ai JONCHN Electrical i le igoa mamalu o le "key Enterprise" i le 2022.

重点企业开会

Sa faafofoga ma le totoa le fono i saunoaga a taitai i tulaga uma ma faamalo atu i le au maualuluga, ma sa matua faamalosiau ai pisinisi na manumalo.O le 2023 o le tausaga amata lea mo le faʻatinoina atoatoa o le agaga o le 20th CPC National Congress ma le 35th anniversary o le faʻavaeina o le JONCHN Electrical.I le 35 tausaga talu ai, o loʻo taulaʻi vavalalata i manaʻoga o le alamanuia ma le maketi, JONCHN ua faʻateleina tupe teufaafaigaluega i tekinolosi autu ma le R & D, faʻavaveina le suiga o taunuʻuga faasaienisi ma tekinolosi, faʻaauau pea ona faʻaleleia le gafatia fou a le kamupani, ma ausia pisinisi tumau. atinae.

I le lumanaʻi, o le a taulaʻi le JONCHN i lana pisinisi autu, faʻaleleia atili le R&D ma le gaosiga ma tatala nofoaga fou, ina ia maua ai auaunaga sili atu ona lelei mo le saogalemu o olaga ma meatotino a tagata.

重点企业牌匾光荣榜Ua lelei

 


Taimi meli: Feb-17-2023